Apreciez faptul ca meseria mea imi ofera ocazia de a asista la momentul unic al unirii destinelor unor oameni, iar placerea este si mai mare atunci cand acei oameni sunt prieteni dragi.

Pe Iulia o cunosc cam de 6 ani, ea fiind prietena din liceu cu sotia mea, iar pe Marius de aproximativ 2 ani. Primul lucru care ma relationeaza cu cei doi este chiar numele, Campean, acest lucru m-a ajutat sa ma simt cat mai deschis si familiar in preajma lor, eu fiind de obicei o persoana mai introvertita. Trebuie sa recunosc ca cei doi se completeaza perfect, Iulia este o fire visatoare, creativa, sensibila, insa Marius este cel ce aduce echilibrul, realismul si logica in cadrul relatiei.

Marius a inteles din prima clipa ca ziua nuntii lor este foarte importanta pentru Iulia, si a incercat sa indeplineasca fiecare dorinta pe care acesta a avut-o. Nunta a fost foarte animata datorita numarul mare de prieteni pe care cei doi i-au avut alaturi, nemaivorbind de cele 9 perechi de dominisori de onoare care au adus un plus de ajutor, veselie si dinamism  pentru petrecerea cu care s-a incheiat evenimentul.

 

Mi-a facut deosebita placere sa particip la nunta voastra, in primul rand ca si prieten iar apoi ca si fotograf.

 

Cu drag,

Dan