O sedinta foto de care am fost foarte entuziasmat, si pe care abia am asteptat-o, a fost cea a lui Adi si Alina, doi parizieni cu inimi de romani. Povestea lor de dragoste a avut si are in continuare cadrul perfect, orasul dragostei si al luminilor, Paris, un oras minunat plin de locuri deosebite care te ajuta sa mentii vie flacara iubirii. Ori de cate ori as vizita acest oras, mereu ma copleseste un entuziasm si raman fascinat.

Zambesc atunci cand imi aduc aminte de locurile in care ni s-a interzis sa intram pentru ca Alina ar atrage prea mult atentia (mireasa fiind), sau de emotiile pe care le aveam in legatura cu vremea.

Dar ceea ce mi-a placut la Alina si Adi a fost optimismul si increderea pe care mi-au transmis-o, au fost naturali in fata aparatului si deschisi la orice idee (desi in unele momente se formasera gramezi de oameni in jurul lor, bineinteles ca cei mai multi erau fanii nostri chinezi, cu care ne intelegeam de minune 🙂 ).

Au fost 2 zile pline de munca dar in final multa satisfactie, si vreau sa le multumesc celor doi pentru toata ospitalitatea si caldura cu care ne-au primit, de-abea astept sa ne revedem.

A bientot Adi y Alina!


fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,fotograf profesionist, fotograf nunti, poze nunti,